Coördinatie

Filmtaal is een klein, toegankelijk bureau dat veel samenwerkt met freelancers en andere, enthousiaste bedrijven om goede resultaten te boeken. Filmtaal houdt de regie daarbij goed in handen zodat opdrachtgevers weten waar ze aan toe zijn. Enkele voorbeelden:

FDN Services

In opdracht van de branchevereniging FDN begeleidde Filmtaal de totstandkoming van FDN Services, een statistiektoepassing voor filmdistributeurs. FDN Services maakt gebruikt van diverse databases om omzetcijfers van films in de Nederlandse bioscopen zowel mobiel als via een desktop computer eenvoudig toegankelijk te maken.

2-voor-1-actie

Filmtaal heeft een tijd lang de 2-voor-1-actie mogen coördineren namens bioscopen, filmtheaters en filmdistributeurs. De actie behoort tot de grootste filmpromoties ooit. Hij vond jarenlang (van 2005 tot en met 2009) plaats in samenwerking met promotiepartner Albert Heijn.

Filmeducatie

Voor EYE Filmmuseum, en daarvoor het Nederlands Instituut voor Filmeducatie (NIF), mocht Filmtaal schoolvoorstellingen coördineren en plannen voor de filmeducatieve projecten Klassefilm en MovieZone. Filmtaal voerde de opdracht uit samen met adviesbureau Filmplan.

FacebookTwitterLinkedIn
Email